Aku Mahu Jadi The Wannababes

(9 customer reviews)

RM17.00

Out of stock

Penerangan

Aku Mahu Jadi The Wannababes

9 reviews for Aku Mahu Jadi The Wannababes

 1. safiah

  good

 2. Rose Aina

  The story book is about seven bff that are so popular. I hope this story book will get the best support..

 3. KAIRA

  Ada lagi tak buku ni?tq

 4. Iman najla

  Buku ni memang best

 5. Mohd Khiruddin Abd Wahab

  Buku ini sangat Menarik.. Banyak juga diselitkan nilai-nilai murni dan nilai persahabatan yang kuat. Walaupun karekternya gedik dan perasan bagus tetapi jika diamati dengan baik banyak pengajaran akan diperoleh. Buku ini mengajar kita untuk menghargai sahabat yang sentiasa berada di kala susah dan senang. Maka tidak rugi apabila membeli buku ini

 6. Engku Muhammad Afiq bin Engku Ameri @ Engku Azani

  Buku paling gedik pernah tercipta! Mana tidaknya, buku ini sepenuhnya berkisarkan The Wannababes dan perjalanan menjadi ahli The Wannababes yang sah dan rasmi. Walaupun tujuh sekawan nakal, tetapi mereka sentiasa bersatu hati. Tidak dapat melihat seorang berduka, pasti berenam segera menyeka air mata dan saling berpukul bantal!

 7. Nursyafiqah Hairul Izham

  Kisah persahabatan gadis-gadis diva yang popular setaraf artis Hollywood ini sememangnya menepati citarasa pembaca remaja. Saya sedar kita tidak boleh mengkritik persahabatan seseorang berdasarkan perangainya. Saya sendiri sampaikan bersulam air mata apabila Fazura disisihkan oleh rakan-rakannya akibat terpedaya dengan ahli baharu ! Wah , penulisnya sangat hebat kerana bijak mengawal emosi pembaca.

 8. Anis

  I love this book..

 9. TIARA RABIAH

  Ada lg x buku ni?

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *