ROHBOT 2 – Serangan Hantu Liar

(1 customer review)

RM12.00

Out of stock

Penerangan

Pengembaraan Izzi sebagai pemburu hantu bermula dengan hebat sekali! Terlalu banyak RohBot yang berjaya dilawan dan dineutralkan. Namun, tugasnya itu semakin mencabar dengan kehadiran RohBot liar yang kini mengganas di Putra Height! Terlalu banyak jeritan, terlalu ramai yang ketakutan!

Paling teruk, hubungan Izzi dengan Lote, si Rohbot pembantu semakin keruh! Ada sahaja yang tidak kena, ada sahaja yang mahu ditengkarkan sehingga mereka berdua membawa laluan berasingan! Mampukah Izzi melawan serangan Rohbot sendirian tanpa bantuan Lote?

Sememangnya siri Rohbot kali ini menjanjikan lebih banyak aksi, konflik dan kejutan yang menanti pembaca semua. Aip! Aip!

1 review for ROHBOT 2 – Serangan Hantu Liar

 1. Nur Sabrina

  *#CABARAN CUTI SEKOLAH 4*

  NAMA:Nur Sabrina Bt Mohd Fairus
  Nombor Ahli:BTJ 002
  REVIEW:Rohbot 2-Serangan Hantu Liar

  Alamak, Alamak!! Nampaknya semakin banyak Rohbot Liar yang bersiar-siar di Putra Height! TOLONG!!! MAAKKK!!! SELUAR DAH BASAH!!!!! Itulah perkataan yang didengar hampir setiap hari di kejiranan Putra Height. Nampaknya Rohbot semakin mengganas!!Mampukah Izzi , Lote dan tidak dilupakan juga Rambot! Ahli baru mereka meneutralkan Rohbot itu? Kenapa Izzi dan Lote bergaduh? Dan siapa gadis yang berada di dalam suit teddy bear?
  Ke semua pertanyaan anda akan terjawab di dalam buku karya The Second Fattah Amin, Abang Aman Wan dan juga Kembar Zul Arifin, Abang Daniel Haikal. Dapafkan segera dipasaran atau klik sahaja butang pink diatas! Selamat membeli dan membaca!

  (99 Patah Perkataan)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *