ROHBOT – Cabaran Pemburu Hantu

(1 customer review)

RM12.00

Categories: , ,

Penerangan

Pemburu Rohbot kini ada pencabar baru? Kemunculan Teddy, si pemburu bersut beruang menjadikan pengembaraan Izzi haru biru! Mempunyai prinsip yang berbeza, Teddy sememangnya sangat kejam dan menangkap Rohbot liar untuk digunakan dalam pertempuran.

Keadaan lebih parah apabila Izzi tercabar untuk menjadi sehebat Teddy sehingga dia dan sahabat baiknya, Keyo kini bermasam muka! Lote, si Rohbot jinak sudah pening-pening kepala. Mungkinkah kumpulan mereka akan berpecah? Oh, ini bahaya!

Jadi, jangan lepaskan untuk membaca siri Rohbot penuh drama dan konflik! Malah, aksi lawan juga sangat berbisa! Aip! Aip!

1 review for ROHBOT – Cabaran Pemburu Hantu

 1. Nur Sabrina

  #CABARAN CUTI SEKOLAH 4
  Nama:Nur Sabrina Bt Mohd Fairus
  Nombor Ahli:BTJ 002
  Review:ROHBOT 3-CABARAN PEMBURU HANTU

  Kini.. Kisah Rohbot menjadi semakin ekstrim! Siapakah Teddy yang ingin mencabar Izzi? Kenapa Izzi bergaduh dengan Keyo? Dan, apa yang Izzi buat di rumah yang sudah lama ditinggalkan?Kali ini Izzi akan membuat pengembaraan bersama Pochobot, si Rohbot yang berjaya dineutralkan oleh Lote.

  Kesemua pertanyaan anda akan terjawab dengan buku ini. Dapatkan segera buku yang penuh dengan cabaran dan pengajaran ini di kedai buku berdekatan atau klik sahaja butang pink di atas. Terima kasih kerana menyokong Nomik karya dua Hero Remaja Malaysia, Abang Aman Wan dan Abang Daniel Haikal! Selamat membeli dan membaca!

  ( 83 patah perkataa )

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *