Miss Kimchi Lawan Raja Sambal

(2 customer reviews)

RM12.00

Out of stock

Penerangan

Scha Aluya, graduan dari universiti di korea terlalu banggakan kimchi. Hatinya remuk redam apabila mendapat tahu kakak iparnya terbuang kimchi kesukaan. Bermula dari situ, dia mula membuat kimchi sendiri dan masak makanan berdasarkan kimchi.

Nazmi Uthman, graduan kulinari universiti tempatan. Dek minat dan kegemarannya makan sambal ikan bilis di kantin Sekolah Sri Bangsar, dia sanggup kembali ke sekolah itu bagi menuntut ilmu dengan pemilik kantin, Mak Cik Sharepah.

Awalnya, Scha Aluya dan Nazmi Uthman suka sama suka hingga menyamakan diri mereka dengan Taeyeon, Girls Generation dan Baekhyun, EXO! Malah, citarasa muzik K-Pop mereka juga seia sekata.

Namun, rupa-rupanya mereka ternyata berbeza. Selera makan mereka terangan-angan tidak sama! Mereka berdua dilaga-lagakan hingga mmporak-perandakan kantin kesayangan Mak Cik Sharepah. Malahberperang besar hingga mengadakan pertandingan memasak kimchi lawan sambal! Mana satu hidangan yang akan disukai warga Sri Bangsar?

Adakah mereka berdua dapat kembali berdamai? Ketahui kisahnya dalam Miss Kimchi lawan Raja Sambal. Pastikan perut anda kenyang sebelum membaca novel ini ya!

2 reviews for Miss Kimchi Lawan Raja Sambal

  1. KAIRA

    Ada lagi tak buku ni?

  2. KAIRA

    tq Ain Maisarah dan Rashiela Nurain sebab buat buku ni

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *