MR. RIGHT DIRAJA

RM30.00

Penerangan

Apabila seorang perempuan menyukai lelaki idaman dan sanggup berbuat apa sahaja demi mencapai cinta… mungkin ramai menyangka pelan perancangan itu terhad kepada senarai memikat, mengambil hati dan cuba mencuri perhatian semata-mata.

Namun berbeza dengan Fazura, tatkala dia sudah meletakkan harapan mahu memiliki Tengku Affin… dia sanggup berbuat apa sahaja. Termasuklah mendaftar dengan syarikat Impiana Sdn. Bhd. demi merealisasikan impian cintanya.

Lalu Impiana Sdn Bhd. merangka satu pelan yang utuh lagi ampuh. Pencarian cinta Fazura dirangka supaya menggunakan kad simpati. Biar Teng Affin jatuh kasihan… sekaligus membibitkan rasa suka. Lalu berkahwin dengannya seperti yang diharapkan.

Dalam pada kekangan waktu yang ada sebelum Tengku Affin berkahwin dengan cinta hati sebenar-benarnya iaitu Dr. Ina, pelan perancangan enam bulan itu dilaksanakan. Pelannya, Fazura mengaku diri menghidap kanser jenis agresif, lalu memohon simpati agar Tengku Affin berkahwin dengannya, sebelum kematian yang dijangka berlaku enam bulan lagi.

Gila… memang gila! Namun, itulah Fazura ahli The Wannababes yang sedari dahulu sentiasa memiliki apa yang dimahukannya. Lalu dengan apa cara jua, jodoh Mr Right Diraja yang diimpikan mesti direalisasi, walau menipu sebegitu sekali.

Kisah novel ini bukan kisah cinta, namun kisah betapa manusia sanggup melakukan apa sahaja… demi untuk bahagia.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MR. RIGHT DIRAJA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…