Hantu Kutip Hutang

(2 customer reviews)

RM12.00

Out of stock

Penerangan

Setiap sekolah ada lagenda. Setiap kawasan, pasti ada tempat keras yang dikatakan berhantu, akan mengganggu manusia.Itulah juga yang berlaku di Sekolah Sri Bali. Ada hutang tidak berbayar? Ada duit tetapi sengaja buat-buat lupa bayar hutang pada kawan sendiri? Jangan buat begitu! Jika tidak… hantu kutip hutang akan datang mengacau sampai meracau terbeliak mata!

Neeloma, seorang bekas pelajar Sekolah Sri Bangsar yang berpindah ke Sekolah Sri Bali kini turut sama terpalit dengan kes hantu kutip hutang. Menyertai Kelab Supercef, siapa sangka dia telah dilantik sebagai bendahari kelab tersebut. Satu hari, wang yuran kelab telah hilang. Tanpa ragu-ragu, semua ahli menuduh Neeloma sebagai pecah amanah.

Felizia lalu menyeru hantu pengutip hutang supaya mengacau Neeloma. Namun apa yang terjadi adalah sebaliknya. Semua ahli Kelab Supercef diganggu dan mati seorang demi seorang. Apa yang berlaku? Mengapa hantu kutip hutang salah mengacau orang? Siapa yang berhutang sebenarnya? Ketahui jawapan dalam novel seram BLINK BOOK… Hantu Kutip Hutang. Jangan hutang buku ini, tetapi beli secara tunai ya!

2 reviews for Hantu Kutip Hutang

  1. Nurul Nadhirah

    Best buku ni…rugi tak beli

  2. NURUL NAZIRAH

    The book is best

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *