Lolongan Tandas Sekolah

(1 customer review)

RM12.00

Out of stock

Penerangan

Tandas Sekolah Menengah Sri Bangsar terbakar! Habis rentung semua isi dalamnya, malah ada seorang mangsa dijumpai terkorban! Keras rentung, mayatnya hitam bagaikan arang. Punca kejadian tidak diketahui, maka ia dianggap kemalangan akibat litar pintas.Pihak sekolah juga tidak mahu kontroversi, mengharap kisah itu ditutup dan tidak diuar-uarkan. Wartawan dibayar supaya jangan tulis cerita hebahan. Tambah lagi apabila status si mati adalah anak yatim piatu yang tidak punya sesiapa.

Atas rahsia besar yang tersimpan, siapa sangka… seorang gadis bernama Hani tiba-tiba melihat bayangan. Entiti lembaga hitam, bertubuh merah menyala macam daging terbakar selalu menjelma di tandas sekolah. Setiap kali muncul, ia terlolong-lolong meminta tolong. Turut tertera di cermin tandas, tiga tulisan ~ Ganas. Kurus. Botak.

Hani selama hidupnya, tidak pernah dibuka hijab. Tidak pernah melihat hantu. Tidak pernah didampingi saka. Kini tanpa rela, perlu melalui pengalaman yang sangat misteri nusantara. Dan dirinya mesti merungkap apa maksud Ganas, Kurus dan Botak jika mahu segalanya kembali aman sejahtera.Selamat membaca kisah Lolongan Tandas Sekolah, selepas ini pergi tandas mesti berteman ya!

1 review for Lolongan Tandas Sekolah

  1. Alya nabilah

    Kena pergi tndas berteman TIDAK!!!!!!!!!!!!! Tapi kalau cikgu to bagi mcm mana yer

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *