5 Kisah Seram Barang Antik

(1 customer review)

RM12.00

Out of stock

Categories: ,

Penerangan

PRE-ORDER DIBUKA SEKARANG

BUKU AKAN MULA DIHANTAR PERTENGAHAN MAC 2018


PERCUMA!

Sebotol minyak wangi ZHEO Tuberose 4ml kepada 50 tempahan terawal.

Menjadi pewaris barang pusaka lama adakah seindah yang dibayangkan? Barang berharga dan bernilai apatah lagi mampu memberi kelebihan pada si pemilik. Kekayaan, kemasyuran, kecantikan siapa yang mampu menolak. Namun ada yang turut diwariskan bersama. Ada harga perlu dibayar. Nyawa!

Buatlah pilihan mahu terus menjadi hamba syaitan ataupun kembali kepada Tuhan. Mencari nikmat yang sementara ataupun bahagia selamanya. Mahu dapatkan sesuatu, semuanya perlukan usaha. Tiada jalan pintas melainkan hasutan syaitan yang menyesatkan.

Lima pemilik kepada lima barang bersama lima penunggu. Adakah semua pemilik barang lama ini insaf kembali ataupun terima akibatnya…

Kisah lima barang antik lama yang mampu buat bulu roma berdiri. Kisah yang benar-benar dekat dengan hidup setiap hari. Buat kau berfikir adakah ini fantasi ataupun realiti?

1 review for 5 Kisah Seram Barang Antik

  1. Nick Adillah

    Salam mahabbah.buku ini sangat menarik! Kenapa buku ini sangat menarik kerana setiap kisah di dalam buku ini mempunyai pengajaran yang dekat dengan kehidupan seharian. Tidak semua barang yang boleh kita dapat dengan begitu sahaja pasti ada sesuatu dibelakangnya. Haa, betul ke kalau barang antik memang ada penunggunya? Kalau nak tahu jom beli buku ini..

    #5KISAHSERAMBARANGANTIK
    #HAIDAKAMARUZAMAN
    #CABARANCUTISEKOLAH04

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *