IMPIANA 5: THE ORIGIN

RM30.00

Penerangan

Inilah penutup kisah Syarikat Impiana Sdn Bhd, apabila salah seorang daripada enam dalang mula membuka mulut hingga menyebabkan penyiasatan lanjut. Siapa Yussof Taha sebenarnya? Bagaimana Syarikat Impiana itu mula dibina dan mengapa ia beroperasi sedemikian rupa? Modus operandi syarikat juga dicerita.

Paling penting, info yang dikongsi itu ada maklumat paling berharga yang amat-amat tidak disangka! Rupa-rupanya semua peserta yang pernah terkorban keluarga, hanyalah diperangkap dalam sandiwira dan tipu daya Syarikat Impiana. Rupa-rupanya ia hanya satu lakonan semata. Semuanya masih hidup dan selamat, malah mereka ditempatkan di sebuah pulau rahsia.

Linda yang mengetahui ibu bapa serta tunangnya masih hidup, terus mengambil keputusan drastik mahu menjejaki pulau rahsia. Tanpa mengira risiko, tanpa mengira apa bahaya yang menunggu di sana.

Pada masa yang sama, Amir dan Qamil dapat menggali sedalam-dalamnya hal operasi Impiana. Membaca fail-fail klien terdahulu, terkejut mengetahui ada pelbagai impian manusia pelik-pelik yang pernah mendaftar dengan Impiana. Mereka juga tidak menyangka, melalui pembacaan fail itu, dapat dirungkai satu misteri jenayah yang telah lama berlaku di Sri Bangsar.

Semakin dikorek semakin banyak rahsia terbongkar!

Impiana 5: The Origin benar-benar membawa pembaca agar memahami susur akar permulaan terbinanya Syarikat Impiana, syarikat yang kononnya dijalankan oleh wakil-wakil malaikat Tuhan di dunia.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMPIANA 5: THE ORIGIN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…